View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 05, 2022 2:21 am



Reply to topic  [ 6 posts ] 
"Utracono Połączenie" 
Author Message

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:43 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post "Utracono Połączenie"
Witam ostatnio pobierałem grę wiele razy niestety podczas ładowania się gry wyskakuje mi błąd "utracono połączenie" .
Pobrałem grę ze steama lecz to nie pomogło . Sprawdziłem pliki gry jak się okazało 3 pliki są nie takie jakie być powinny,
niby zostały naprawione ale po włączeniu launchera błąd nie znikał z czego wywnioskowałem że launcher ściąga wadliwe pliki przez które nie mogę grać.
Proszę o szybkie naprawienie tego problemu. Linki : https://drive.google.com/file/d/0B97l7- ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B97l7- ... sp=sharing


Sat Aug 09, 2014 2:52 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Mar 14, 2014 12:06 pm
Posts: 197
Location: Poland
Reply with quote
Post Re: "Utracono Połączenie"
Znasz nazwy tych plików?

_________________
NEW FORUM ACCOUNT = Nick -Prof3ssoR-


Sat Aug 09, 2014 6:26 pm
Profile
Moderator
User avatar

Joined: Mon Jun 03, 2013 11:44 pm
Posts: 657
Location: Poland
Reply with quote
Post Re: "Utracono Połączenie"
Problem z połączeniem mógł wyniknąć z wielu rzeczy i najpewniej był tylko problemem z połączeniem. Jednakże gra za pomocą klienta nie jest tą samą grą, co gra przez Steama, dlatego nie należy stosować ich zamiennie i podmieniać ich plików. Na problem z plikami chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zupełne odinstalowanie gry i zainstalowanie jej na nowo.


Sat Aug 09, 2014 6:55 pm
Profile

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:43 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Re: "Utracono Połączenie"
Nazw plików nie znam.
Grę najpierw zainstalowałem normalnie potem odinstalowałem i znowu zainstalowałem ze steama.
Jak może to być wina mojego połączenia skoro nie mam takich problemów z innymi grami ?
PS : Skoro po każdym sprawdzeniu są 3 błędne pliki to nie powinna być to moja wina.


Sat Aug 09, 2014 7:22 pm
Profile
User avatar

Joined: Fri Mar 14, 2014 12:06 pm
Posts: 197
Location: Poland
Reply with quote
Post Re: "Utracono Połączenie"
3 błędne pliki przez steam to wiemy, a przez normalnego launchera też 3?
ps masz panzara dodanego do wyjątków zapory, oraz uruchamiasz jako administrator?

_________________
NEW FORUM ACCOUNT = Nick -Prof3ssoR-


Sat Aug 09, 2014 8:08 pm
Profile

Joined: Sat Aug 09, 2014 2:43 pm
Posts: 3
Reply with quote
Post Re: "Utracono Połączenie"
Chodzi o to że te 3 pliki to launcher ściąga , jest dodany do zapory i uruchamiam go jako administrator.


Sat Aug 09, 2014 9:10 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.