View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Dec 05, 2022 2:37 am



Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach 
Author Message

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Dobrze napiszę, dziękuję za starania. :)


Last edited by Hewro on Wed Dec 23, 2015 9:26 pm, edited 1 time in total.



Wed Dec 23, 2015 9:22 pm
Profile

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Dałem wszystko na full poza shaderami (na maksymalną wydajność) i ten sam problem.


Wed Dec 23, 2015 9:25 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2015 3:12 pm
Posts: 164
Location: Częstochowa/Poland
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Trochę :) :ugeek:

Jeszcze jak podkręcałeś kartę graficzną to może się tak dziać ale co do tego pewny nie jestem ;)

Ewentualnie możesz wejść w panzar>USER i usunąć folder Shaders. Gra powinna ściągnąć to na nowo, może pomóc;)

_________________
Image


Wed Dec 23, 2015 9:27 pm
Profile

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Nie jest podkręcana ,ale pisze na opakowaniu OC. ;)

Spróbuje usunąć ten folder.


Wed Dec 23, 2015 9:39 pm
Profile

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Gra pobrana ze Steama, również nie działa.
Panzar ze strony nawet na lata 90 nie chce się włączać ,a folder shadery jest (wkleiłem go z Panzara ze Steama).


Wed Dec 23, 2015 9:41 pm
Profile
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2015 3:12 pm
Posts: 164
Location: Częstochowa/Poland
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
To nie wiem. Że napisali OC to znaczy że możesz ją Ty podkręcić :P

_________________
Image


Wed Dec 23, 2015 11:20 pm
Profile

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Narazie nie trzeba podkręcać. ;)


Thu Dec 24, 2015 11:47 am
Profile

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Odpisali z supportu ,że sprawdzą logi.


Mon Dec 28, 2015 9:16 am
Profile

Joined: Wed Dec 23, 2015 11:02 am
Posts: 13
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
Nic na razie nie odpisali, ale naprawiłem problem. Musiałem zainstalować tylko Service Pack 1 do mojego Windowsa 7 i gra działa na najwyższej jakości. :)

Dziękuję za pomoc. ;)


Wed Jan 06, 2016 8:07 am
Profile
User avatar

Joined: Wed Apr 08, 2015 3:12 pm
Posts: 164
Location: Częstochowa/Poland
Reply with quote
Post Re: Problem z uruchomieniem gry na wysokich ustawieniach
O tym nie pomyślałem bo SP1 do Win 7 to oczywistość. No chyba że się ma pirata -.-

_________________
Image


Wed Jan 13, 2016 4:40 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.